Wat is jouw waarom? Waarom ben je vanochtend opgestaan? Waarom heb je gegeten wat je hebt gegeten? Waarom draag je de kleding die je aan hebt? Wat is het grote doel?

Ons grote doel is professionals en organisaties helpen om te groeien en doelen te bereiken, met onze software en diensten.
Wij willen dat elke organisatie leven lang ontwikkelen in het DNA heeft en ervoor zorgen dat elke organisatie de juiste focus en skillset heeft om haar maximale potentieel te bereiken.

Hoe doen we dat? DOELEN, VAARDIGHEDEN en FEEDBACK
Deze drie abstracties verbinden elk individueel persoon op aarde. Alles wat nodig is om succesvol te zijn. Wat we nodig hebben om voor onszelf te zorgen, en waar we altijd aan moeten blijven werken.

Doelen stellen is als het bepalen van de koers van ons leven; het geeft richting aan onze inspanningen en helpt ons om bewust te worden van onze diepste verlangens en ambities. Met doelen kunnen we onze energie richten op wat echt belangrijk voor ons is.

Het ontwikkelen van vaardigheden is een voortdurend proces dat ons in staat stelt om onze doelen daadwerkelijk te verwezenlijken. Vaardigheden vergroten onze effectiviteit, veerkracht en competenties. Het is een reis van leren, oefenen en groeien om het beste uit onszelf te halen.

Feedback is een waardevol geschenk dat ons in staat stelt om onze prestaties te verbeteren en te groeien als individu. Het biedt ons nieuwe perspectieven en inzichten die we vaak zelf niet kunnen zien. Door open te staan voor feedback kunnen we onze zwakke punten identificeren en ze omzetten in kracht.

3 abstracties

Doelen, vaardigheden en feedback vormen de bouwstenen van persoonlijke ontwikkeling en succes van de organisatie. Ze werken samen als een krachtige drijvende kracht op onze reis naar vervulling en groei. Deze drie abstracties zijn tevens de fundering van CareerTracker.

Onze visie

Elke organisatie moet de juiste focus en skillset hebben om haar maximale potentieel te bereiken.

Onze missie

Elke organisatie faciliteren Leven Lang Ontwikkelen in het DNA te krijgen.

Gerrit Jan Straatsma

Ik werk al meer dan 20 jaar in softwareontwikkeling waarvan 10 jaar bij Microsoft als ‘Application Platform Consultant’. Binnen deze rol was ik actief in het ondersteunen van grote organisaties en softwarebedrijven op het gebied van architectuur, development, application lifecycle management en security.

Ik opereer graag op het snijvlak van technologie, mensen, processen en functionaliteit met een voorkeur voor productontwikkeling en innovatie. Ik hou van uitdagingen, ben doelgericht en pragmatisch, maar houd altijd de focus op kwaliteit en toekomstbestendigheid.

Ik geloof in het coachen van leiderschap waarbij het beste uit een team gehaald kan worden door doelen te stellen op basis van een duidelijke bedrijfs- en productvisie en ook door voldoende ruimte en ondersteuning te bieden.

Maarten van Dalen

Sinds vorige eeuw actief in de ontwikkeling van professionals. Ik vind het leuk om me te bevinden tussen de technologie- en de strategiekant om de beste oplossingen in co-creatie te genereren en gericht op de afstemming van strategie en skills.

Ik heb gewerkt met MKB, Scale Ups en Fortune500 organisaties. Met oplossingen die waarde toevoegen aan de organisaties.

Zo kun je ons bereiken:

Telefoon +31338876104

Mail info@careertracker.nl

Twitter @CareerTrackerEU

LinkedIn CareerTracker

Logo

Contact Us

Heb je vragen of opmerkingen?

Gebruik het formulier om contact met ons op te nemen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.