In 7 stappen naar een superteam

geplaatst in: Whitepaper, Zonder categorie | 0

In deze whitepaper beschrijven we 7 stappen om een superteam te creëren. Arbeidsovereenkomsten worden steeds korter. Waar Jobhoppen vroeger een teken van onbetrouwbaarheid was is het nu een teken van ambitie. De nieuwe medewerker wil TIJD.

Je levensduur heeft een limiet en met geen enkele hoeveelheid geld kan je nieuwe tijd kopen. De medewerker is hier steeds bewuster van aan het worden, en hierdoor wordt tijd een steeds belangrijker ruil of betalingsmiddel.

Hoe zorg je ervoor dat de talenten hun tijd willen gebruiken voor het team? Hoe voorkom je ongewenst vertrek zodat de dienstverlening door kan gaan. Geen zorgen. Met deze 7 stappen weet je zeker dat jij er alles aan hebt gedaan om het juiste te talent te behouden.

Lees onze whitepaper: In 7 stappen naar een superteam

In 7 stappen naar een superteam

Overige informatie

Via ons blog publiceren we regelmatig nieuwe artikelen over innovaties en ontwikkelingen die impact hebben op de professional en organisatie: check onze blogpagina

In dit blog gaan we in op de nieuwe medewerker van Generatie Z, dit is een generatie die balans zoekt in werk en privé en die wil bijdragen aan een purpose.

Hierdoor verandert de arbeidsmarkt want langdurige arbeidsovereenkomsten komen steeds minder voor zoals we dit beschreven hebben in dit artikel.

Over CareerTracker

Met het CareerTracker platform ben je in staat om een juiste focus en skillset te borgen binnen de teams. Door te reflecteren en feedback te borgen voelt de professional zich gewaardeerd en betrokken waardoor ongewenst vertrek van talent voorkomen kan worden. Dit zorgt ervoor dat de dagelijkse operatie kan worden geborgd in de organisatie.

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben dan kun je ons bereiken 0338876104 of via info@careertracker.nl.

We hebben ook een informatieve bedrijfsvideo gemaakt en deze kun je via deze link bekijken.

Klantreview van Didacticum

De samenwerking met CareerTracker ervaren wij als zeer aangenaam.
Het is voor ons een nieuwe manier van werken dus goede communicatie is hierbij van belang.

Jullie helpen zowel de field managers als de consultants met voorbeelden, tips & tricks en om onze nieuwe HR cyclus te borgen.

De feedback die wij aandragen wordt direct opgepakt, opgevolgd en tevens houden jullie ons continu op de hoogte van de voortgang.

Bij Didacticum staat iedereen aan het stuur van zijn eigen carrière en mede door het gebruik van CareerTracker zijn onze collega’s in staat om dit optimaal te doen.

Zeljko Bondzulic, Field Manager Didacticum