Whitepaper:6 steps for a resilient organization

Whitepaper: Een veerkrachtige organisatie

geplaatst in: Whitepaper | 1

In deze whitepaper beschrijven we 6 stappen om tot een veerkrachtige organisatie te komen. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De ene is een hype de andere zorgt voor wezenlijke veranderingen in de wereld. Denk maar de Free Record Shop en Spotify.

Hoe zorg je ervoor dat de organisatie in staat blijft om adequaat te reageren op veranderingen die impact hebben op de organisatie? En waar moet je dan beginnen? Geen zorgen. Met deze 6 stappen weet je zeker dat de organisatie klaar is voor de toekomst.

Download onze whitepaper: In 6 stappen naar een veerkrachtige organisatie

Whitepaper: Een veerkrachtige organisatie

Overige informatie

Via ons blog publiceren we regelmatig nieuwe artikelen over innovaties en ontwikkelingen die impact hebben op de professional en organisatie: check onze blogpagina

In dit blog gaan we in op de nieuwe medewerker van Generatie Z, dit is een generatie die balans zoekt in werk en privé en die wil bijdragen aan een purpose.

Hierdoor verandert de arbeidsmarkt want langdurige arbeidsovereenkomsten komen steeds minder voor zoals we dit beschreven hebben in dit artikel.

Over CareerTracker

Met het CareerTracker platform ben je in staat om een juiste focus en skillset te borgen binnen de teams. Door te reflecteren en feedback te borgen voelt de professional zich gewaardeerd en betrokken waardoor ongewenst vertrek van talent voorkomen kan worden. Dit zorgt ervoor dat de dagelijkse operatie kan worden geborgd in de organisatie.

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben dan kun je ons bereiken 0338876104 of via info@careertracker.nl.

We hebben ook een informatieve bedrijfsvideo gemaakt en deze kun je via deze link bekijken.

Klantreview van Didacticum

De samenwerking met CareerTracker ervaren wij als zeer aangenaam.
Het is voor ons een nieuwe manier van werken dus goede communicatie is hierbij van belang.

Jullie helpen zowel de field managers als de consultants met voorbeelden, tips & tricks en om onze nieuwe HR cyclus te borgen.

De feedback die wij aandragen wordt direct opgepakt, opgevolgd en tevens houden jullie ons continu op de hoogte van de voortgang.

Bij Didacticum staat iedereen aan het stuur van zijn eigen carrière en mede door het gebruik van CareerTracker zijn onze collega’s in staat om dit optimaal te doen.

Zeljko Bondzulic, Field Manager Didacticum