Ik wil graag een persoonlijke demo!

Dashboard animatie

Hoe ziet de demo eruit?

We gaan samen kijken naar de voordelen voor jouw organisatie. Je krijgt te zien hoe doelen worden gesteld en hoe de progressie bijgehouden wordt. Er wordt een rol aangemaakt en je ziet hoe de medewerker een vragenlijst invult.

Daarna gaan we aan de slag met reflecteren en feedback vragen.

Omdat je altijd een in team krijg je ook te zien hoe eenvoudig het is om samen met je teamleden doelen te halen. We sluiten af met een korte rondleiding in de beheer omgeving zodat je weet hoe de applicatie van CareerTracker werkt.

De demo duurt 15 minuten en wordt via Microsoft Teams verzorgd.

Vergroot betrokkenheid

Verhoog duurzame inzetbaarheid

Verhoog eigenaarschap

Demo aanvragen

Zinvolle en leuke informatie via ons blog

Via ons blog publiceren we regelmatig nieuwe artikelen over innovaties en ontwikkelingen die impact hebben op de professional en organisatie: check onze blogpagina.

In dit blog gaan we in op de nieuwe medewerker van Generatie Z, dit is een generatie die balans zoekt in werk en privé en die wil bijdragen aan een purpose.

Hierdoor verandert de arbeidsmarkt want langdurige arbeidsovereenkomsten komen steeds minder voor zoals we dit beschreven hebben in dit artikel.

Over CareerTracker

Met het CareerTracker platform ben je in staat om een juiste focus en skillset te borgen binnen de teams. Met reflecties en feedback voelt de professional zich gewaardeerd en betrokken waardoor ongewenst vertrek van talent voorkomen kan worden. Hiermee wordt de dagelijkse operatie geborgd in de organisatie.

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben dan kun je ons bereiken 0338876104 of via info@careertracker.nl.

Je kunt onze informatieve bedrijfsvideo bekijken via deze link.

Klantreview van Didacticum

De samenwerking met CareerTracker ervaren wij als zeer aangenaam.

Het is voor ons een nieuwe manier van werken dus goede communicatie is hierbij van belang.

Jullie helpen zowel de field managers als de consultants met voorbeelden, tips & tricks en om onze nieuwe HR cyclus te borgen.

De feedback die wij aandragen wordt direct opgepakt, opgevolgd en tevens houden jullie ons continu op de hoogte van de voortgang.

Bij Didacticum staat iedereen aan het stuur van zijn eigen carrière en mede door het gebruik van CareerTracker zijn onze collega’s in staat om dit optimaal te doen.

Zeljko Bondzulic, Field Manager Didacticum